En af Danmarks største boligudstillinger

Dennis Christensen
23 65 03 01
dc@k2huset.dk

K2 Individual Funkis

Velkommen til K2 Husets udstillingshus, som i 2024 er et funkishus på 167 m2. Huset er placeret på grunden med fokus på lysindfald og maksimal udnyttelse af solen. Husets formgivning danner sammen med carporten den skønneste ramme for ophold i husets have.

Du får straks en følelse af en rummelig og lys bolig, når du træder ind i entreen. Loftshøjden er 2,55mtr. overalt og er beklædt med Rockfon, som giver en rigtig behagelig akustik til hverdag og fest.

Huset er disponeret med et funktionelt bryggers, tre dejlige værelser opdelt i en børneafdeling med tilhørende badeværelse, et skønt køkken med panorama ovenlysvindue og alrum. Her er et fantastisk lysindfald grundet de store vinduespartier og havedøre, hvorfra der både er mulighed for at gå ud på morgenterrassen eller den overdækkede aftenterrasse. Fra alrummet er en hyggelig stue med et lækkert stort rundt oplevelsesvindue, hvor man kan sidde tilbagelænet og nyde den vilde natur og de grønne marker. Stuen er ligeledes med udgang til den overdækkede terrasse og videre ud i husets have. Dertil et lyst soveværelse med udgang til morgenterrassen, tilhørende garderobe og et skønt badeværelse. 

Carporten er integreret og skaber derfor overdækning ved indgangen til huset. Her er der adgang til både entre og bryggers. I forlængelse af carporten er der placeret et isoleret skur, med plads til opbevaring, samt et overdækket areal til cykler.

Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer og huset fremstår med inventar fra Svane. Køkkenet er i en flot brændt grå, smukt sammensat med eg og indfarvede Echo greb. Bag en køkkenlåge er der skjult et funktionelt viktualierum. Derudover er der hvidevarer fra Siemens, smukke 60 x 60 cm. klinker i badeværelserne og et lækkert gennemgående PU-gulv i hele boligen.

Facaden er opført i blødstrøgne teglsten fra Randers Tegl, RT 539 Unika Hermes med standard gråfuge. En elegant sten, hvor der er brugt reces imellem vinduerne. Stenen står godt til de øvrige materialer, som er træbeklædning i sortmalet lodret rustik profil. Inddækninger og sålbænke er lavet i vedligeholdelsesfrit alu ud fra ønsket om minimalt vedligehold.

Om K2 Huset

K2 Huset er et mellemstort byggefirma, som har beskæftiget sig med byggeri siden 1996. Med opførelsen af godt 1.000 parcel- og rækkehuse har vi skabt et netværk af loyale medarbejdere, stabile leverandører, gode samarbejdspartnere og ikke mindst tilfredse kunder. Vi kender rammerne for det gode liv i boligen, og går derfor aldrig på kompromis med kvalitet.

Vores nøgleord i forhold til virksomhedens strategi er altid at aflevere til det aftalte tidspunkt, til den aftalte økonomi og med en finish der altid er i top.

Vi bygger étplanshuse, der i processen rummer alt fra konstruktion, lysindfald, indretning, akustik, energiforbrug og økonomi. Derved kombinerer vi smuk arkitektur med kvalitet. Det gør vi i tæt dialog med dig og dine ønsker, da K2 Huset stræber efter at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Dennis Christensen
23 65 03 01
dc@k2huset.dk

K2 Huset

Navervej 10, 7430 Ikast

Boligen

Beboelse
167 m2
Byggegrund
819 m2
Carport inkl. depot
51 m2
Overdækket
23,7 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
K2 Huset
Adresse
Navervej 10, 7430 Ikast
Udstilling
Bøgebakken 49, 7400 Herning
Telefon
97 19 27 17
Email
info@k2huset.dk

Hjemmeside

www.k2huset.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Dennis Christensen
23 65 03 01
dc@k2huset.dk

Book et møde sammen med K2 Huset

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til dc@k2huset.dk