En af Danmarks største boligudstillinger

Michael Jespersen
96 94 35 11
mj@ide-huse.dk

Moderne familiebolig med et velfungerende sammenspil mellem æstetik og funktionalitet

Ide-huse præsenterer stolt dette udstillingshus, der kombinerer funktionalitet med moderne arkitektur. Denne bolig byder på en perfekt balance mellem æstetik og praktisk anvendelighed, ideel til familien, som søger et indflytningsklart hjem, hvor familielivet kan udfolde sig. 

Denne bolig byder velkommen med et overdækket indgangsparti, der åbner op til en rummelig entré. I entréen er der en praktisk garderobe og to ovenlysvinduer. De sikrer et naturligt lysindfald, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Fra entreen er der adgang til et praktisk bryggers med direkte udgang til carporten, et fuldt udstyret badeværelse og to charmerende børneværelser.
Et glasparti fra gulv til loft adskiller elegant entreen fra husets hjerterum, hvilket skaber en ideel børneafdeling.

Hjemmets hjerterum er det åbne køkken/alrum/stue med højt til loftet og fremragende lysindfald. 
Køkkenet fra HTH er udstyret med integrerede hvidevarer og en køkkenø med barplads, der inviterer til socialt samvær. Der er et tilstødende viktualierum, som fungerer som en praktisk udvidelse af køkkenet med ekstra opbevarings- og bordplads.
Stuen, der ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet, tillader visuel kontakt med områdets brugere og gør hjerterummet til den perfekte scene for både underholdning og familieaktiviteter.  

Fra køkkenet og stuen er der udgang til en stor indbydende terrasse. Den er er afskærmet fra vejen af en semilukket carport. Mod sydøst har den en overdækket del, som er ideel til afslapning på solrige dage. 

Huset byder også på et tredje værelse tilgængeligt fra alrummet, samt en forældreafdeling med soveværelse, rumlig walk-trough og et stort badeværelse, der sikrer privatliv og komfort. 

Boligen er udført med et æstetisk udtryk. Der er et godt sammenspil mellem bolig og sekundær bebyggelse. Det bidrager til udnyttelsen af ude- og inde-arealers funktionelle anvendelse. Facaden er opført i blødstrøgen mursten fra Randers Tegl, mens taget har en ensidig hældning på 3,5 grader, som bidrager til huset stramme og minimalistiske look.

Der er forberedt til elbiloplader og monteret et mindre solcelleanlæg på carportens tag, hvilket understreger boligens miljøvenlige profil.

Dette hjem er ikke bare en bolig, men en drøm, der kan blive til virkelighed.
Besøg os i huset og oplev, hvordan dette hus kan blive rammen om jeres familieliv.

Michael Jespersen
96 94 35 11
mj@ide-huse.dk

ide-huse

Langvadbjergvej 5c, 7400 Herning

Boligen

Beboelse
160,2 m2
Byggegrund
801 m2
Carport
34,9 m2
Redskabsrum
24 m2
Overdækket terrasse og indgang
10,4 + 10,3 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
ide-huse
Adresse
Langvadbjergvej 5c, 7400 Herning
Udstilling
Bøgebakken 55, 7400 Herning
Telefon
70 27 18 00
Email
post@ide-huse.dk

Hjemmeside

www.ide-huse.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Michael Jespersen
96 94 35 11
mj@ide-huse.dk

Book et møde sammen med ide-huse

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til mj@ide-huse.dk