En af Danmarks største boligudstillinger

Peter Hønnicke Toft
79 23 67 01
pht@eurodan-huse.dk

Lavenergi længehus med plads til hverdag og fest

Velkommen til et stilfuldt hus på 170 m2

Her skal fremhæves husets store leverum på 61 m2. Centralt i huset ligger nemlig køkken/alrum og opholdsstue i delvis åben forbindelse. Det store rum giver mulighed for at omdanne huset fra hverdagsliv til store familiefester. 

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar i farven Vision pure Terra. Det giver varme til rummet og en eksklusiv finish, som yderligere understreges af bordpladerne. Prikken over i’et er rummets QuookerFlex black, som kan lave 3 forskellige slags vand – nemlig varmt, koldt og kogende. I køkken/alrummet er der desuden store vinduespartier, mod vest, der giver en skønt lysindfald. I enden af stuen er der lavet et sansevindue, og i væggen mellem alrum og stuen er der indbygget en nydelig biopejs.

Forbindelsen til naturen understreges yderligere af de 2 ovenlysvinduer, som virkelig lukker lyset ind, og giver en fantastisk rumfornemmelse.   

Inventaret føres igennem på begge badeværelser, og sammen med de naturlige 60×60 cm klinker giver det en følelse af velvære. Badeværelserne har desuden indbygget shampoohylde, spejl og væghængt toilet med skjult cisterne. 

Udvendigt fremstår huset flot med facade i smukke, blødstrøgne mursten (EW2448 Willems Forest) med murede gavle, gesims og sorte tagsten. Der er også monteret udvendige spots fra ANTIDARK i modellen Brick. Døre/vinduer er matchende sorte træ/alu vinduer, der fuldender det enkle udtryk.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Siden 1978 har eurodan-huse bygget tusindvis af nye hjem til danskerne. Og vi har gjort det med omhu, ansvarlighed, lydhørhed og en udpræget sans for kvalitet – helt ned til mindste detalje. Vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prisniveau, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst.  

Så drømmer du om et nyt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne – så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores mange afdelinger fordelt rundt i hele landet.

Se mere på eurodan-huse.dk

Peter Hønnicke Toft
79 23 67 01
pht@eurodan-huse.dk

eurodan-huse

Bredskifte Allé 7, 8210 Aarhus V

Boligen

Beboelse
170 m2
Byggegrund
802 m2
Integreret garage
50 m2
Stort leverum
61 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
eurodan-huse
Adresse
Bredskifte Allé 7, 8210 Aarhus V
Udstilling
Bøgebakken 53, 7400 Herning
Telefon
70 23 73 88
Email
salg@eurodan-huse.dk

Hjemmeside

www.eurodan-huse.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Peter Hønnicke Toft
79 23 67 01
pht@eurodan-huse.dk

Book et møde sammen med eurodan-huse

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til pht@eurodan-huse.dk