En af Danmarks største boligudstillinger

Sinan Sahin
42 12 33 10
sin@klimahuse.com

Fremtidens lavenergihuse

Grønt er det nye sort

Det har aldrig været så vigtigt som nu at tænke grønt og klimabevidst. Derfor er Klimahuse stolte over længe at have været landets førende til at opføre selvforsynende lavenergihuse. 

Alle Klimahuse er opført som lavenergihuse energiklasse A2020. Sammen med et krav om en høj isolering i klimaskærmen, gør dette boligerne så tætte, at der kræves en betydeligt mindre energi til opvarmning af boligerne end en traditionel bolig.

Som standard er et Klimahuse udstyret med et varmepumpeanlæg med varmegenvinding, både til opvarmning og til produktion af varmt brugsvand. Derudover monteres der som standard på alle Klimahuse et 2kW solcelleanlæg, der over et år dækker størstedelen af udgiften til boligens drift. Et tip for bedre at kunne udnytte den strøm solcellerne producerer er, at man indstiller opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine eller andet til at køre midt på dagen, når solen skinner. 

Alle Klimahuse er registreret som el-opvarmede huse, og der kan derfor søges om reduktion af elregningen ved forbrug over 4000 kW. Alt i alt kan det hurtigt betale sig at bo i et Klimahus – både for din pengepung og for miljøet.

Vinkelhus med plads til familien

Huset er opført med Taurus mursten og med fladt tag med tagpap. Carport og depot er beklædt med sort træbeklædning. Huset er opført med et 5kWh solcelleanlæg og 5kW batteri med hybrid inverter. Derudover er der i boligen en luft til vand varmepumpe med varmegenvinding og kølekomfort, og der er gulvvarme i hele huset. 

I værelser, køkken/alrum og stue er der lagt laminatgulv, som er meget vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt; perfekt til den aktive børnefamilie med husdyr.

Boligen er indrettet med tre store værelser med indbyggede skabe i to af værelserne. De er forbundet af en gang med godt lysindfald. Derudover er der to badeværelser, depot og bryggers med teknikskab. Gangen ender ud i et stort gennemlyst køkken/alrum, med god plads til samvær og til den store familie. I køkken/
alrummet er der monteret et 90×120 cm. ovenlysvindue med regn-sensor over køkken-øen. Både køkken/alrum og stue har store vinduespartier, som bidrager til et behageligt naturligt lys i boligen. I soveværelset er der god plads, samt eget badeværelse og skabsarrangement. 

Fra køkken/alrum og stue er der udgang til en stor overdækket terrasse mod syd. Selve gårdhaven giver gode muligheder for hyggelige samvær på træterrassen for hele familien. Carporten er dobbelt og kan give ly til to biler.

Opsummering

– Kvalitetsløsninger “allinhusive” følger altid med et Klimahus; som blandt meget andet indeholder: A2020 energimærkning, Luft til vand eller luft til luft varmepumpeanlæg, 2kW solcelleanlæg, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølekomfort, HTH/KVIK-køkken (1.000kr./m² bolig), væghængte toiletter med skjult cisterne, Troldtekt eller gips lofter, Velfac 200 lavenergi vinduer og meget mere.

– Individuelle tests som udtørringsrapport, tætheds- og funktionsafprøvning

– Mulighed for finansiering af byggegrunden under hele byggeperioden

– 0 kr. i udbetaling – betaling først ved indflytning

Sinan Sahin
42 12 33 10
sin@klimahuse.com

Klimahuse

Lene Haus Vej 15, 7430 Ikast

Boligen

Beboelse
174 m2
Byggegrund
801 m2
Carport
59 m2
Overdækket
16 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Klimahuse
Adresse
Lene Haus Vej 15, 7430 Ikast
Udstilling
Bøgebakken 47, 7400 Herning
Telefon
42 12 33 22
Email
salg@klimahuse.com

Hjemmeside

www.klimahuse.com

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Sinan Sahin
42 12 33 10
sin@klimahuse.com

Book et møde sammen med Klimahuse

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til sin@klimahuse.com