En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00
Boligtrends

Boligtrends

Mangler du inspiration til indretningen af dit nye hus? Så lad dig inspirere af de boligtrends, der er populære for tiden. Vi har prøvet at udpege de mest holdbare trends, så du kan tage dit nye hus op på et helt nyt niveau, uden at gå på kompromis med fremtidssikringen.

Køkkenet som opholdsrum

De seneste år er det blevet populært at bruge flere kvadratmeter på køkken/alrum og færre på stuen. Det skyldes bl.a., at der er sket en ændring i, hvordan vi har gæster. I nyere tid er det blevet populært at blive siddende ved spisebordet efter maden. Her går hele aftenen gerne med snak, grin og spil. Stuen bliver i dag brugt mere til afslapning og hyggelige aftener med nærmeste familie.

Luksuriøse løsninger

Det er blevet særligt populært at gøre hjemmet til en mere luksuriøs base. Mange af os har været meget hjemme, og vi har derfor haft brug for at gøre hjemmet til en større oplevelse. Vinkøleskabe, biopejse, akustikvægge og Quookere findes derfor i mange danske hjem.

Naturen kommer indenfor

De kølige farver er blevet skiftet ud med mere varme farver og naturlige elementer. De lyse træsorter går igen, når der skal vælges inventarer og gulve. Særligt det klassiske sildebensparket er blevet super populært. På badeværelserne har der været tendens til at vælge varme fliser af natursten, som skaber ro og danner rammerne for mere velvære.

Loft til Kip

Huset fremstår mere rummeligt, når der er højt til loftet. Derfor er loft til kip blevet særligt attraktivt hos husejere. Mange vælger derudover også at installere ovenlysvinduer for at give boligen mere lys, hvilket giver luft til indretningen og plads til mørkere elementer.

Åbne miljøer

Husene lægger i dag mere og mere op til samvær og fælleskab. Multirum og åbne kontorområder er derfor blevet meget populære. Her er der mulighed for at trække sig væk uden at være isoleret helt fra resten af familien.

Bliv partner med Byg & Nyt ved næste udstilling

Bliv set i forbindelse med en af Danmarks største byggeudstillinger.

Vi bekymrer os for din sikkerhed i vores privatlivspollitik