En af Danmarks største boligudstillinger

Tom Elimar
51 24 40 84
tel@hybelhuse.dk

Byg med Hybel og få hjem til mere

Hybel tegner og indretter hvert eneste hus, så det passer til dig. Vi lytter til dine behov og krav, så fokus er på at opfylde din boligdrøm.

Dette hus er tegnet med tanke på børnefamilien med en optimalt udnyttet planløsning og en opdeling, så man kan nyde tiden sammen, men også har mulighed for at gå ud i hver sin ende af huset.

Når I kommer kørende fra vejen, bliver I mødt af en rummelig carport med plads til to biler og et tilhørende redskabsrum, der både kan rumme haveredskaber, cykler og børnenes kælk.

Huset har to indgange. En i selve carporten, hvor du kommer ind til et rummeligt og lyst bryggers med plads til både opbevaring og stativet til vasketøj. I forlængelse af carporten findes selve entréen, som fører ind i et lyst miljø, der ligger i forbindelse med bryggerset og åbner op mod børneafdelingen og køkken/alrummet.
I det rummelige køkken/alrum er der god plads til et langt spisebord til hele familien, så ungerne kan lave lektier, eller du kan sidde med gæsterne og få et lækkert glas vin. Og hvis det er en sommeraften, kan det fint gøres på den 14 m2 overdækkede terrasse, som du kommer ud til gennem den lyse stue, med gulv til loft vinduer, som ligger i forlængelse af køkken/alrummet. 

Hvis man i stedet for at gå ud af terrassen, drejer til højre, så
kommer man ind i soveværelset, som også har gulv til loft vinduer og tilhørende badeværelse med bruseniche med indbygget shampoohylde og godt lysindfald. 

Fra entréen kunne man også fortsætte ned af gangen, så man når børneafdelingen, der også har eget badeværelse. Igen er der sørget for ordentligt lysindfald og bruseniche med indbygget shampoohylde. I børneafdelingens fjerneste ende ligger multirummet, hvor børnene kan boltre sig. 

Der er gulvvarme og ventilationsanlæg i huset, som styres trådløst af Danfoss Link systemet. Det gør, at du for eksempel kan styre varmen i hele huset fra din mobil.

Boligens indretning og kvalitetsmaterialer giver en minimalistisk og arkitektonisk lækker fremtoning.

Om Hybel

Hos Hybel bygger vi ikke bare jeres nye hus. Sammen skaber vi jeres nye hjem, som forvandler boligdrøm til virkelighed. Vi har gjort mange familiers boligdrømme til virkelighed, og i 2023 venter endnu flere.

Måske er det første gang, I skal bygge et nyt hjem, men det er det ikke for os. I Hybel har vi samlet mange års erfaring med opførelse af huse under ét tag. Holdet bag Hybel har gjort mere end tusinde boligdrømme til virkelighed i de seneste 20 år. Derfor har vi altid et godt bud på, hvordan jeres boligdrøm kan realiseres. 

Læs mere om Hybel på www.hybelhuse.dk

Tom Elimar
51 24 40 84
tel@hybelhuse.dk

Hybel

Hybelhuse 23, 8000 Aarhus

Boligen

Beboelse
188 m2
Byggegrund
803 m2
Garage
57 m2
Overdækket
17+7 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Hybel huse
Adresse
Hybelhuse 23, 8000 Aarhus
Udstilling
Bøgebakken 43, 7400 Herning
Telefon
25252525
Email
hybel@hybel.dk

Hjemmeside

www.hybel.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Tom Elimar
51 24 40 84
tel@hybelhuse.dk

Book et møde sammen med Hybel

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til tel@hybelhuse.dk