En af Danmarks største boligudstillinger

Jan Jespersen
24 63 03 04
jan@gamborgbyg.dk

Spændende, velindrettet og rummelig funkis villa med hele 5 værelser

Gamborg Byg byder velkommen til vores nye udstillingshus, hvor der er lagt stor vægt på detaljer, indretning, lysindfald samt minimal vedligeholdelse. 

Den spændende funkis villa er på 215 m2. Herudover findes en integreret dobbelt garage på 66 m2,  overdækket terrasse på  15 m2 samt overdækket indgang på 5 m2

Den overdækkede indgang byder velkommen til huset. Allerede når man herfra træder ind i den rummelige entré, befinder man sig i husets kerne.

Indretningsmæssigt er der lagt vægt på at skabe et centralt samlingspunkt for hele familien i det store køkken-alrum. Herfra er der direkte udgang til både en morgen-/formiddags træterrasse samt til en eftermiddags-/aften træterrasse, hvoraf de 15 m2 er overdækket.

Fra køkken-alrummet kan man desuden bevæge sig ind i opholdsstuen og videre ind i voksenafdelingen bestående af soveværelse og badeværelse. 

I den særskilte børneafdeling findes der badeværelse og hele 4 gode værelser.

Fra garagen kan man bevæge sig direkte ind i det særdeles rummelige bryggers. 

I køkken-alrummet og stuen er loftshøjden 320 cm og i alle øvrige rum er loftshøjden øget til 255 cm. Kombineret med store vinduespartier og mange Velux ovenlysvinduer, giver dette nogle fantastiske rumfornemmelser og gode lysindfald.

Huset er primært opført i vedligeholdelsesfri materialer. Udvendige facader er opmuret i moderne Unika mursten fra Randers Tegl. Træ-alu vinduer og døre fra Rationel er udført udvendig i en special farve, der matcher både mursten og alle alu inddækningerne på huset. 

Vi ser meget frem til at møde jer i vores nye udstillingshus til en videre snak om netop jeres boligdrømme. Hos Gamborg Byg gør vi jeres boligdrømme til virkelighed.

Arkitekttegnede huse

Alle Gamborg huse tegnes af vores dygtige og kreative arkitekt. For at sikre vores kunder det helt rigtige hus til netop deres ønsker og behov, inviteres de til et heldags-arkitektmøde. Her tegnes huset i 3D i tæt samarbejde mellem Gamborg Byg, arkitekten og kunden.

100% troværdighed og høj kvalitet 

Gamborg Byg har 35 års erfaring med opførelse af èn-familiehuse. 

Alle Gamborg huse opføres af egne murere, tømrere og blikkenslager samt en fast skare af underentreprenører. Det er netop den høje bygge-kvalitet og vores ordholdenhed, vi gennem årene er blevet kendte for. 

Vi bygger vores virksomhed på gensidig tillid og respekt – noget I som kunde vil opleve, så snart I træder ind ad vores dør. Når I som kunde bygger med Gamborg Byg, kan I sove trygt om natten. 

Vi mener det, når vi siger, at vi er en 100% troværdig samarbejdspartner.

Jan Jespersen
24 63 03 04
jan@gamborgbyg.dk

Gamborg Byg

Farvervej 3, 8800 Viborg

Boligen

Beboelse
215 m2
Byggegrund
839 m2
Garage
66 m2
Overdækninger
20 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Gamborg Byg
Adresse
Farvervej 3, 8800 Viborg
Udstilling
Bøgebakken 41, 7400 Herning
Telefon
86 62 85 40
Email
info@gamborgbyg.dk

Hjemmeside

www.gamborgbyg.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Jan Jespersen
24 63 03 04
jan@gamborgbyg.dk

Book et møde sammen med Gamborg Byg

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til jan@gamborgbyg.dk