En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00
Dennis Falkenhøj
28 92 79 32

Oplev en lys og funktionel familievilla anno 2023

På Byg & Nyt 2023 præsenterer Milton Huse gennemført arkitektur og høj, håndværksmæssig kvalitet med et forskudt længehus fuld af velovervejede løsninger, der skaber optimale rammer for et skønt familieliv. 

Boligens 166 kvm fordeler sig på to forskudte længer, der i kombination med det skrå loft resulterer i spændende og indbydende fællesarealer med lysindfald fra flere vinkler. Samtidig sikrer husformen en god udnyttelse af grunden med naturligt afskærmede udendørsarealer, hvor du kan nyde både morgenkaffen og aftensmaden i fred, ro og tørvejr.

Et spændende ydre

Tagkonstruktionen med ensidig hældning giver huset et stramt og minimalistisk look, som får elegant modspil af rustikke mursten i rødbrune nuancer fra Randers Tegl. Facadebeklædningen
komplimenteres af tagrender, nedløbsrør og inddækninger i sort aluminium. Carport/redskabsskur er beklædt med sorte trælister, og sorte yderrammer på AURAPLUS Premium-vinduerne fra Rationel fuldender det stilfulde ydre.

Den integrerede carport afskærmer den sydvestvendte have og skaber sammen med de overdækkede terrasser et skønt og privat udeareal, der er ideelt til lange, varme sommerdage med grillen tændt og badebassinet fyldt. Når solen skinner, kan familien tilmed glæde sig over, at elregningen falder. Tagfladen gemmer nemlig på 10 effektive solpaneler, der er tilkoblet et batteri, som gør det muligt at gemme overskudsstrømmen.

Kom indenfor

Et overdækket indgangsparti leder ind til entréen og videre ned igennem huset med indgang til bryggers, badeværelse og værelse på højre side og to værelser på venstre side. Det er oplagt som børneafdeling.

Midt i huset ligger køkken-alrummet med udgang til terrasser på begge sider af huset og masser af plads til fællesskab om madlavning og hygge. Her får du fuld effekt af taghældningen med en skøn rumfornemmelse til følge. Naturligt lys strømmer ind i rummet fra flere forskellige vinkler inklusiv ovenfra, hvor et ovenlysvindue med regnsensor giver kig til himlen. Er der en amatørbager med hang til grej i familien, kan alt fra kolonialvarer til køkkenmaskiner gemmes af vejen i det store depotrum med skjult indgang. Forældreafdeling og opholdsstue er placeret i husets bagerste længe. 

Lofterne er beklædt med træbeton med en ekstra fin struktur, som sikrer en behagelig akustik i hele hjemmet. Huset er opført med vægt på vedligeholdelseslette materialer, som letter rengøringen og giver dig masser af tid til det, som tæller.

Byg med Milton Huse

Vælger du at blive nybygger hos Milton Huse, kan du være sikker på, at vi lytter, inspirerer og bygger din drøm af en bolig med største omhu – og kærlighed til detaljen. Milton Huse er en solid, familiejet virksomhed fra 2013, der lige fra begyndelsen har oplevet stor vækst og opfyldt tusindvis af nybyggerdrømme over hele landet. 

For os handler nybyg altid om tryghed og tillid. Derfor får du bl.a. en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen frem til aflevering. Vi trækker på mange års erfaring, bygger årligt hundredvis af huse og sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis. 

Tag det første skridt og book et gratis og uforpligtende møde med en lokal byggerådgiver, som kan hjælpe dig og din familie videre med jeres husdrømme. 

Dennis Falkenhøj
def@miltonhuse.dk
28 92 79 32

Milton

Helge Nielsens Alle 7.3, 8723 Løsning

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
166 m2
Byggegrund
860 m2
Integreret
35 m2
Redskabsrum
24 m2
Overdækket terrasse
27 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Milton
Adresse
Helge Nielsens Alle 7.3, 8723 Løsning
Udstilling
Helstrupbakken 37
Telefon
75 62 43 00
Email
info@miltonhuse.dk

Hjemmeside

www.miltonhuse.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Dennis Falkenhøj
def@miltonhuse.dk
28 92 79 32

Book et møde sammen med Milton

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til info@miltonhuse.dk