En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00
Jesper Thingholm
29 25 74 20

Individuel parcelhus med personlighed og stil

Velkommen til Mester Bygs udstillingshus på Helstrupbakken 35 i Snejbjerg.

Igen i år har Mester Byg opført et individuelt parcelhusbyggeri med personlighed og stil. Og endnu engang er design, indretning og løsninger udført således, at det tilgodeser den brede målgruppe.

Husets flotte arkitektur og lækre indretning viser, hvordan du kan få en kompromisløs stil med nytænkte og bemærkelsesværdige løsninger. Vi benytter os af den nyeste viden inden for bl.a.
isolering, tæthed og akustik, hvilket alt sammen medvirker til et energivenligt hus der opfylder de skrappe krav til energiforbrug og samtidig er yderst behagelig at bo i.

Villaen er opført i grågule blødstrøgne facadesten RT 545 Atlas brudt af matsort sternbeklædning og tagrender. De sortrammede vinduer tager sig godt ud med den stilrene beklædning på udhæng og facader.

I den store garage er der ud over pladsen til 2 biler også lavet plads til et lille hobbyværksted eller god plads til cykler. Garagen har dør med adgang til terrasseområdet mod syd samt til villaens bryggers.

Den separate entré byder gæsterne velkommen med den smukke facadevæg på den ene side af den brede gang. Der sættes tonen for de smukke arkitektoniske detaljer der går igennem hele huset, hvor man tydeligt ser, at der er tænkt over selv den mindste detalje.

I forbindelse med gang/entré er der adgang til 3 store værelser placeret mod nord samt gæstetoilet med bad.

I de store opholdsrum er der skabt et varmt og rustikt miljø med facadestensvæg med egetræshylder, matchende rulleskift i
siddevinduet i stuen samt Danoline akustiklofter, hvilket skaber et yderst dæmpet og behageligt inde-miljø også når huset er fyldt med gæster.

Alle værelser er rummelige og lyse med skrå lofter. Køkkenet er indrettet som et dejligt og rummeligt centerrum, et stort sydvendt vindues-parti med skydedør og udgang til det overdækkede terrasseområde.

I køkkenet fra Svane er der i samspil med den yderst behagelige akustik lagt vægt på gode arbejdsforhold, stor spiseplads, masser af god skabsplads samt det uundværlige viktualierum, som er skjult bag den store skabsvæg.

I forbindelse med alrummet har huset sin forældreafdeling. Skabsgang med adgang til henholdsvis soveværelse og badeværelse. I det store badeværelse er der god plads og mulighed for at slappe af i det lækre indmurede badekar.

Håndværket i højsæde 

Mester Byg beskæftiger et fast team af faglærte håndværkere med stor erfaring i villabyggeri. Vi benytter faste underleverandører, som vi er vant til at arbejde sammen med og som repræsenterer Mester Bygs kvalitetsniveau. Mester Byg er med sine mere end 30 års erfaring i byggebranchen kendt for kvalitet, fleksibilitet og det gode samarbejde.

Vi gør det let for dig 

Når du køber hus hos Mester Byg, får du et hus, der lever op til dine ønsker om en bedre bolig for dig og din familie. I tæt dialog og samarbejde med dig, lægger vi rammerne for dit byggeri og du vil erfare, at Mester Byg repræsenterer byggerier med høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

”Vi bygger ikke bare typehuse – men huse til alle typer”. 

Mvh Direktør Jesper Thingholm

Jesper Thingholm
jesper@mesterbyg.com
29 25 74 20

MesterByg

Stigbjergvej 15, 7330 Brande

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
176 m2
Byggegrund
860 m2
Garage
60 m2
Overdækket
16 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Mester Byg
Adresse
Stigbjergvej 15, 7330 Brande
Udstilling
Helstrupbakken 35
Telefon
75 34 55 99
Email
jesper@mesterbyg.com

Hjemmeside

www.mesterbyg.com

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Jesper Thingholm
jesper@mesterbyg.com
29 25 74 20

Book et møde sammen med MesterByg

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til jesper@mesterbyg.com