En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00

Fremtidens lavenergihuse

Grønt er det nye sort

Det har aldrig været så vigtigt som nu at tænke grønt, klimabevidst og energibesparende. Derfor er Klimahuse stolte over, længe at have været landets førende til at opføre selvforsynende lavenergihuse. 

Alle Klimahuse er opført som energiklasse A2020. Sammen med kravet om den høje isolering i klimaskærmen, gør dette boligen så tæt, at der kræves en betydeligt mindre energi til opvarmning i boligen. Varmen til boligen leveres fra en varmepumpe, enten luft til luft eller luft til vand. Da alle Klimahuse er lavenergiboliger, kan de altid frakobles kollektiv varmeforsyning, også selvom der er tilslutningspligt i et område. 

Som standard er et Klimahus udstyret med et fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding til opvarmning af både varmt brugsvand og luft. Derudover monteres der som standard på alle Klimahuse et solcelleanlæg, der over et år dækker størstedelen af udgiften til boligens drift. Et tip – for bedst at udnytte den strøm solcellerne producerer, anbefaler vi, at man indstiller opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine eller andet til at køre midt på dagen, når solen skinner. 

Et Klimahus er registreret som et el-opvarmet hus, og der kan derfor søges om reduktion af elregningen ved forbrug over 4000 kW. Alt i alt kan det hurtigt betale sig at bo i et Klimahus – både for din pengepung og for miljøet.

Vinkelhus med plads til familien

Huset er opført i lyse blødstrøgne teglsten og med ensidig taghældning med tagpap. Den overdækket terrasse ved stuen, carport og depot er beklædt med Termofyr i lister. Der er gulvvarme i hele huset, der er opvarmet med en luft til vand varmepumpeanlæg. 

I værelser, køkken/alrum og stue er der lagt laminatgulv, som er meget vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt, til den livlige børnefamilie og husdyr.

Boligen er indrettet med tre store værelser med indbyggede skabe. De er forbundet af en gang med badeværelse og bryggers med teknikskab. Der er fra gangen mulighed for at lukke af til resten af boligen og dermed skabe en uforstyrret børne- eller teenageafdeling. 

Gangen ender ud i et stort køkken/alrum, med god plads til samvær og den store familie. Der er ligeledes monteret et ovenlysvindue med regnsensor i køkkenet. Både køkken/alrum og stue har store vinduespartier, som bidrager til et behageligt naturligt lys i boligen. I soveværelset er der god plads, samt eget badeværelse og walk-in.

Fra køkken/alrum og stue er udgang til en stor overdækket terrasse mod syd, med indbygget spots. Der er belægning omkring boligens syd og vest-side. Carporten er dobbelt og kan give ly til to biler. På taget af carporten er der installeret et 5kW solcelleanlæg, med dertilhørende 5 kWh batteriløsning i det rummelige depot. 

Opsummering

Kvalitetsløsninger, som blandt meget andet indeholder: A2020 energimærkning, solcelleanlæg med batteriløsning, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding, ensidig taghældning, Kvik køkken, væghængte toiletter, Troldtekt lofter, Velfac 200 lavenergi vinduer og meget mere.

Individuelle tests som jordbundsundersøgelse, udtørringsrapport, tætheds- og funktionsafprøvning.

Mulighed for finansiering af byggegrunden under hele byggeperioden.

Betal først ved indflytning.

Klimahuse

Lene Haus Vej 15, 7430 Ikast

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
191 m2
Byggegrund
860 m2
Carport
61 m2
Overdækket
18,7 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Klimahuse
Adresse
Lene Haus Vej 15, 7430 Ikast
Udstilling
Helstrupbakken 41
Telefon
42 12 33 22
Email
salg@klimahuse.com

Hjemmeside

www.klimahuse.com

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog

Book et møde sammen med Klimahuse

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til salg@klimahuse.com