En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00

Individuelt indrettede og energirigtige huse

HusCompagniet byder velkommen til vores nye udstillingshus.

Vi bygger lige nu ca. hvert fjerde nye parcelhus i Danmark. Hvert eneste hus er individuelt indrettet og tegnet nøjagtigt som kunderne ønsker det – uden merpris.

Vi tegner alle huse fra bunden, så de lever op til de ønsker og krav, der i dag stilles til et moderne velindrettet parcelhus – skræddersyet til købers behov.

I år kan vi præsentere dette flotte 70èr inspireret vinkelhus på 173 m2 med integreret carport og isoleret redskabsrum. Udvendigt er huset opført med gavle og udhæng. Et moderne parcelhus med en lys mursten fra Strøjer Tegl, B542 Laika og sorte lavenergivinduer fra Rationel i træ/alu. Boligen opvarmes med fjernvarme, og der er gulvvarme overalt i huset med individuel styring i hvert rum.

Fra den dobbelte carport har man direkte adgang til husets entre som er gjort ekstra bred så der mulighed for at hænge overtøj og sætte en bænk. Fra fordeler gangen/entre er der adgang til stort brygges med egen indgang og 2 store værelser med indbygget skabe samt gæstebadeværelse. I det store åbne køkken alrum i forbindelse med stuen er det saksespær i begge rum og der er lagt vægt maks lysindfald med de store vinduers partier som går helt til gulv. Udfra køkken/alrummet er der adgang til en stor overdækket terrasse. I stuen er der lavet alkove med rå murstensvæg. Fra stuen tilgår man lille mellemgang hvor der er adgang til forældreafdelingen bestående af walk-in, soveværelse, samt et forældrebadeværelse med en populær indretning. Fra mellemgangen er der også adgang til et kontor.

Huset er særdeles godt indrettet med mange gode detaljer og med flere afdelinger, der giver både god plads og mulighed for at være sig selv. God indretning og masser af opbevaringsplads, er bare nogle af de nøgleord, der kendetegner denne flotte parcel fra HusCompagniet. Her får I meget hus fordelt på 173 m2.

Historien om HusCompagniet er stærkere end de fleste. Så stærk, at kunder og medarbejdere kan være sikre på, at virksomheden også er her i morgen. Vi har været her i mere end 50 år, har bygget mere end 23.000 huse og kan præstere en så stærk likviditet, at vi hvert år opfører over mange kvalitetshuse uden at tage os betalt før køber får nøglen overdraget. Læg dertil, at HusCompagniet er børsnoteret.

Vi giver tillid
HusCompagniet er byggeri på tillid. I skal derfor først betale for jeres nye hus den dag, I får nøglen. Og I kan have fuld tillid til, at prisen ikke er en krone højere end aftalt.

Vi giver jer trivsel
Alle mennesker er forskellige og trives på forskelligvis. Vi har derfor et utal af grundmodeller at vælge imellem. Sammen finder vi den løsning, I vil trives allerbedst med. Individuel indretning uden merpris!

HusComapgniet

Poulsgade 20, 7400 Herning

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
173 m2
Byggegrund
860 m2
Carport
50 m2
Overdækket
12 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
HusCompagniet
Adresse
Poulsgade 20, 7400 Herning
Udstilling
Helstrupbakken 39
Telefon
97 22 35 23
Email
info@huscompagniet.dk

Hjemmeside

www.huscompagniet.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog

Book et møde sammen med HusComapgniet

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til info@huscompagniet.dk