En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00
Jan Jespersen
24 63 03 04

Spændende, velindrettet og rummelig funkis villa

Gamborg Byg byder velkommen til vores nye udstillingshus, hvor der er lagt stor vægt på detaljer, indretning, akustik, lysindfald samt minimal vedligeholdelse. 

Den spændende funkis villa er på 205 m2. Herudover findes en integreret dobbelt garage på 52 m2 samt overdækkede arealer på i alt 32 m2

Indretningsmæssigt er der lagt vægt på at skabe et centralt samlingspunkt for hele familien i det store køkken-alrum, hvor der er direkte udgang til det store gårdhavemiljø, hvoraf de 23,5 m2 er overdækket samt til en vestvendt terrasse med udkig over de åbne marker.

Fra køkken-alrummet kan man desuden bevæge sig ind opholdsstuen eller ind i voksenafdelingen bestående af soveværelse og badeværelse. 

I den særskilte børneafdeling findes der badeværelse og 3 gode børneværelser.

Fra garagen kan man bevæge sig direkte ind i det særdeles rummelige bryggers. 

I alle rum er der ekstra højt til loftet. Dette giver kombineret med mange store vinduespartier og 2 stk. store Velux ovenlys vinduer nogle fantastiske rumfornemmelser og gode lysindfald. 

Huset er primært opført i vedligeholdelsesfri materialer. Udvendige facader er opmuret i moderne Unika mursten fra Randers Tegl. Rationel træ-alu vinduer og døre er udført i en helt ny farve, der matcher både mursten og de kobberfarvede aluinddækninger. Dele af facader under overdækninger er udført i færdigmalet træbeklædning, der tilfører huset ekstra charme.

Vi ser meget frem til at møde jer i vores nye udstillingshus til en videre snak om netop jeres boligdrømme. Hos Gamborg Byg gør vi jeres boligdrømme til virkelighed.

Fra drøm til virkelighed 

Vi gør jeres boligdrømme til virkelighed. At bygge eget hus er indfrielsen af en drøm. Og for de fleste familier den største enkeltinvestering i deres liv. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

100% troværdighed og høj kvalitet 

Gamborg Byg har mere end 30 års erfaring med opførelse af èn-familiehuse. 

Alle Gamborg huse tegnes af vores arkitekt i tæt samarbejde med kunden og opføres af egne murere og tømrere samt en fast skare af underentreprenører. 

Det er netop den høje bygge-kvalitet og vores ordholdenhed, vi gennem årene er blevet kendte for. 

Vi bygger vores virksomhed på gensidig tillid og respekt – noget I som kunde vil opleve, så snart I træder ind ad vores dør.
Når I som kunde bygger med Gamborg Byg, kan I sove trygt om natten. Vi mener det, når vi siger, at vi er en 100% troværdig samarbejdspartner.

Jan Jespersen
jan@gamborgbyg.dk
24 63 03 04

Gamborg Byg

Farvervej 3, 8800 Viborg

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
205 m2
Byggegrund
877 m2
Garage
52 m2
Overdækninger
32 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
Gamborg Byg
Adresse
Farvervej 3, 8800 Viborg
Udstilling
Helstrupbakken 47
Telefon
86 62 85 40
Email
info@gamborgbyg.dk

Hjemmeside

www.gamborgbyg.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Jan Jespersen
jan@gamborgbyg.dk
24 63 03 04

Book et møde sammen med Gamborg Byg

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til info@gamborgbyg.dk