En af Danmarks største boligudstillinger

Udstillingen holder åbent hver søndag fra 13.00 til 16.00
Peter Hønnicke Toft
79 23 67 01

Lavenergi vinkelhus med plads til hverdag og fest

Velkommen til et stilfuldt vinkelhus på 149 m2.
Her skal fremhæves husets store leverum på næsten 60 m2. Centralt i huset ligger nemlig køkken/alrum og opholdsstue i delvis åben forbindelse. Det store rum giver mulighed for at omdanne huset fra hverdagsliv til store familiefester.

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar i farven brændt grå, og fronterne mod opholdsstuen er i massivt træ. Begge dele giver varme til rummet og en eksklusiv finish, som yderligere understreges af bordpladerne og den store stænkplade i stenlook. Prikken over i’et er rummets Quooker, som kan lave fem forskellige slags vand – nemlig varmt, koldt, afkølet, kogende og med blid brus. I køkken/alrummet er der desuden store vinduespartier, mod syd og vest, der giver en skønt lysindfald.

Fra opholdsstuen er der adgang til husets overdækkede terrasse. Med det store vinduesparti skaber den overdækkede terrasse en naturlig forbindelse mellem udeliv og indeliv, og der er mulighed for at forlænge sommeren i begge ender af sæsonen. Forbindelsen til naturen understreges yderligere af det store ovenlysvindue, som virkelig lukker lyset ind, og giver en fantastisk rumfornemmelse.

De to rum bindes sammen af et smukt sildebens gulv, som også går igen i husets øvrige rum, og skaber en eksklusiv finish og en rød tråd. Endnu en gennemgående detalje er den øgede loftshøjde på 263 cm.

Inventarets træfronter føres igennem på begge badeværelser, og sammen med de gråbrune 50×100 cm klinker giver det en følelse af velvære. Badeværelserne har desuden indbygget shampoohylde, spejl med lys og væghængt toilet med skjult cisterne.

Udvendigt fremstår vinkelhuset flot med facade i smukke, blødstrøgne mursten i mørke nuancer, valmtag og sorte tagsten. Matchende sorte træ/alu vinduer fuldender det enkle udtryk.
Det store, isolerede redskabsrum huser al teknikken, som derfor ikke fylder indendørs.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Siden 1978 har eurodan-huse bygget tusindvis af nye hjem til danskerne. Og vi har gjort det med omhu, ansvarlighed, lydhørhed og en udpræget sans for kvalitet – helt ned til mindste detalje. Vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prisniveau, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst.
Så drømmer du om et nyt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne – så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores mange afdelinger fordelt rundt i hele landet.

Se mere på eurodan-huse.dk

Peter Hønnicke Toft
pht@eurodan-huse.dk
79 23 67 01

eurodan-huse

Bredskifte Allé 7, 8210 Aarhus V

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
149 m2
Byggegrund
859 m2
Overdækket terrasse
12 m2
Integreret carport
49 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
eurodan-huse
Adresse
Bredskifte Allé 7, 8210 Aarhus V
Udstilling
Helstrupbakken 43
Telefon
70 23 73 88
Email
salg@eurodan-huse.dk

Hjemmeside

www.eurodan-huse.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Peter Hønnicke Toft
pht@eurodan-huse.dk
79 23 67 01

Book et møde sammen med eurodan-huse

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til salg@eurodan-huse.dk