Individuelt indrettede og energirigtige huse

HusCompagniet byder velkommen til vores nye udstillingshus.

Vi bygger lige nu ca. hvert fjerde nye parcelhus i Danmark. Hvert eneste hus er individuelt indrettet og tegnet nøjagtigt som kunderne ønsker det – uden merpris. Vi tegner alle huse fra bunden, så de lever op til de ønsker og krav, der i dag stilles til et moderne velindrettet parcelhus – skræddersyet til købers behov.

I år kan vi præsentere dette flotte vinkelhus på 154 m2 med integreret carport og isoleret redskabsrum. Udvendigt er huset opført med valmtag og udhæng. Et klassisk parcelhus med en grå mursten fra Wienerberger, PT 450 Jern, med grå fuge og sorte lavenergivinduer fra Rationel i træ/alu. Boligen opvarmes med fjernvarme, og der er gulvvarme overalt i huset med individuel styring i hvert rum.

Fra den dobbelte carport har man direkte adgang til husets entré. Huset rummer desuden et bryggers, hvor der er god plads til hverdagen gøremål. I entréen er der etableret en indbygget niche, hvor man kan komme af med sko og jakke. I den kombinerede entré og fordelingsgang kan man komme til to store værelser og det ene af husets to badeværelser. Videre ind i huset er køkken/alrummet, som med sine 39 m2 og integreret alkove, giver plads både i hverdagen og når man har hele familien på besøg. Køkken/alrummet er med åben forbindelse til stuen, hvor der er god plads til sofaen. I forlængelse af stuen ligger voksenafdelingen, som rummer et stort soveværelse, som er med eget badeværelse og en praktisk skabsvæg.

Huset er særdeles godt indrettet med mange gode detaljer og med flere afdelinger, der giver både god plads og mulighed for at være sig selv. God indretning og masser af opbevaringsplads, er bare nogle af de nøgleord, der kendetegner denne klassiske parcel fra HusCompagniet. Her får I meget hus fordelt på 154 m2.

Historien om HusCompagniet er stærkere end de fleste. Så stærk, at kunder og medarbejdere kan være sikre på, at virksomheden også er her i morgen. Vi har været her i mere end 40 år, har bygget mere end 15.000 huse og kan præstere en så stærk likviditet, at vi hvert år opfører over 1300 kvalitetshuse uden at tage os betalt før køber får nøglen overdraget. Læg dertil, at HusCompagniet er ejet EQT, en af Nordens førende kapitalfonde. Vi er ca. 250 funktionærer fordelt over hele Danmark, Sydsverige og Nordtyskland, og er blevet kåret som ÅRETS HUSBYGGER i Danmark hele 5 år i træk.

Vi giver tillid

HusCompagniet er byggeri på tillid. I skal derfor først betale for jeres nye hus den dag, I får nøglen. Og I kan have fuld tillid til, at prisen ikke er en krone højere end aftalt.

Vi giver jer trivsel

Alle mennesker er forskellige og trives på forskelligvis. Vi har derfor et utal af grundmodeller at vælge imellem. Sammen finder vi den løsning, I vil trives allerbedst med. Individuel indretning uden merpris!

 

Poulsgade 20, 7400 Herning
Tlf. 97 22 35 23
E-mail: info@huscompagniet.dk
wwww.huscompagniet.dk

Byggefakta

170 m Beboelse
62 m2 Integreret garage
870 m Byggegrund

HusCompagniet

Poulsgade 20, 7400 Herning
Tlf. 97 22 35 23
E-mail: info@huscompagniet.dk
wwww.huscompagniet.dk

Byggefakta

181 mbeboelse
61,3 m2 Carport
2,2 m Overdækket indgang
10 m Overdækket terrasse
753 m Byggegrund

HusCompagniet

Poulsgade 20, 7400 Herning
Tlf. 97 22 35 23
E-mail: info@huscompagniet.dk
wwww.huscompagniet.dk

Se plantegning over huset

Velindrettet og rummelig
familievilla med højt til loftet i hele huset

Gamborg Byg byder velkommen til vores nye udstillingshus, hvor der er lagt stor vægt på indretning, akustik, lysindfald, detaljer samt minimal vedligeholdelse.
Det særdeles velindrettede hus er på 181 m2 og med overdækkede arealer fordelt på carport, depot, indgang og terrasse på i alt 73,5 m2. Indretningsmæssigt er der lagt vægt på at skabe et centralt samlingspunkt for hele familien i det store køkken-alrum og stue. I den særskilte børneafdeling findes der badeværelse og 3 gode børneværelser. Fra stuen træder man ind i voksenafdelingen bestående af soveværelse og badeværelse. Fra carporten kan man tørskoet bevæge sig ind i det særdeles rummelige bryggers. Fra alrummet er der udgang til den overdækkede syd/vest vendte terrasse. Med den énsidede taghældning får man højt til loftet i hele huset, der kombineret med flere store vinduespartier samt i alt 5 stk Velux ovenlys giver fantastiske rumfornemmelser og gode lys indfald. De hvide Troldtekt lofter i hele huset sikrer den bedst tænkelige akustik.

Huset er generelt opført i vedligeholdelsesfri materialer. Udvendige facader er opmuret i en mørk mursten fra Randers Tegl med matchende sorte Rationel træ/alu vinduer og døre. Alle udvendige murkroner, stern, sålbænke og inddækninger er udført i sort alu.

Vi ser meget frem til at møde jer i vores nye udstillingshus til en videre snak om netop jeres boligdrømme. Hos Gamborg Byg gør vi jeres boligdrømme til virkelighed.

Fra drøm til virkelighed

Vi gør jeres boligdrømme til virkelighed. At bygge eget hus er indfrielsen af en drøm. Og for de fleste familier den største enkeltinvestering i deres liv. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

100% troværdighed og høj kvalitet

Gamborg Byg har 30 års erfaring med opførelse af èn-familiehuse.

Alle Gamborg huse tegnes af vores arkitekt i tæt samarbejde med kunden og opføres af egne murere og tømrere samt en fast skare af underentreprenører.

Det er netop den høje bygge-kvalitet og vores ordholdenhed, vi gennem årene er blevet kendte for.

Vi bygger vores virksomhed på gensidig tillid og respekt – noget I som kunde vil opleve, så snart I træder ind ad vores dør. Når I som kunde bygger med Gamborg Byg, kan I sove trygt om natten. Vi mener det, når vi siger, at vi er en 100% troværdig samarbejdspartner.