En af Danmarks største boligudstillinger

Tips til boligindretning

Rammerne for dit nybyggede hus er skabt, men indholdet mangler. Med et splinternyt hus er mulighederne mange. Skal alt være nyt, skal du have en ny stil eller skal al indretning være, som den tidligere har været? Det er jo egentlig op til dig, men her får du lidt tips.

Behold dine møbler

Hvis du gerne vil have et personligt hjem fra starten, kan det være en fin idé at beholde mange af dine møbler og pynt fra tidligere hjem. Det kan også sagtens være møbler, du har planer om at erstatte, men det er en god start at få de møbler med i indretningen også. Dine gamle møbler kan nemlig være med til at skabe en hurtig følelse af ’hjem’, hvor du har let ved at falde til.

Skab liv i hjemmet

Det er blevet moderne at udsmykke sit hjem med masser af planter, og gerne forskellige plantearter, som både er store og små. Udover at planter hjælper på indeklimaet, så gør de også et fantastisk arbejde ved at give boligen et helt andet udtryk.

Et farverigt hjem

En farve på én væg kan give en lækker kontrast til de hvide vægge, og du kan eksperimentere med en ny farve i et andet rum, så hvert rum får sit eget udtryk. Er du mere fan af simple hvide vægge, kan du i stedet skabe farverige kontraster i dit valg af pynt og planter, som du kan koordinere, som det passer dig. Er du derimod helt vild med farver, kan du kombinere farver på væggen med farverige pyntepuder, planter osv.

Nyt som gammelt

Skab et unikt hjem ved at mikse nye og gamle møbler. I dag er det ikke unormalt at tage et smut ned i den lokale genbrugsbutik for at gå på rov efter unikke genbrugsfund, som igen kan stå i al sin pragt i dit nye hjem. Nogle kan godt lide at gå all in med sine retrofund, hvor andre er mere til et miksende udtryk af nyt og gammelt.

Bliv partner med Byg & Nyt ved næste udstilling

Bliv set i forbindelse med en af Danmarks største byggeudstillinger.

Vi bekymrer os for din sikkerhed i vores privatlivspollitik