En af Danmarks største boligudstillinger

Dennis Christensen
23 65 03 01

K2 Living – Funkis

Velkommen til K2 Husets udstillingshus, som i 2023 er et Funkishus fra vores Living serie. Huset er placeret med fokus på lysindfald og maksimal udnyttelse af solen. Du får straks en følelse af en bolig med meget lys når du træder ind i entreen. Her bliver du nemlig mødt af et panoramaovenlys vindue og endnu et i køkkenalrummet. Loftet der overalt har en højde på 2,53 mtr. er beklædt med Rockfon – lyddæmpende akustik, hvilket giver en rigtig behagelig akustik til hverdag og fest.

I køkken og alrum er der et fantastisk gennemgående lysindfald grundet de store vinduespartier med havedøre, hvorfra der er udgang til både morgen og aften-terrassen. Køkkenøen er lavet med funktionelle siddepladser, hvor børn og voksne kan sidde og derved være en aktiv del af samtalen under madlavningen.

Huset på 160 m² er ligeledes disponeret med et funktionelt bryggers, 3 dejlige værelser opdelt i en børneafdeling, to badeværelser, et lyst soveværelse med udgang til morgenterrassen, tilhørende walk-in, samt en hyggelig stue med et lækkert siddehjørne med sansevindue og udgang til haven. 

Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer og huset fremstår bl.a. med inventar fra Svane. Køkkenet er i en lækker farve Terra, hvilket harmonerer så smukt sammen med de sorte retrogreb, vask og blandingsbatteriet. Bag køkkenlågen er der skjult et funktionelt viktualierum. Derudover er der hvidevarer fra AEG, smukke 60 x 60 cm. klinker, laminatgulve med ege plankeudtryk og lydunderlag. 

Facaden er opført i Bison fra Strøjer Tegl med grå fuge. En smuk sten, der står godt til de øvrige materialer som træbeklædning i varmebehandlet gran og træ/alu vinduerne, som sammen med inddækninger og sålbænke er lavet i vedligeholdelsesfrit alu ud fra ønsket om minimalt vedligehold. Alt er malet i farven Brown Sable.


Carporten er integreret og skaber derfor overdækning ved indgangen til huset, hvorfra der er adgang til bryggerset. I forbindelse hermed er der placeret et isoleret skur, med plads til opbevaring, cykler osv. 

Om K2 Huset

K2 Huset er et mellemstort byggefirma, som har beskæftiget sig med byggeri siden 1996. Med opførelsen af godt 1000 parcel- og rækkehuse har vi skabt et netværk af loyale medarbejdere, stabile leverandører, gode samarbejdspartnere og ikke mindst tilfredse kunder. Vi kender rammerne for det gode liv i boligen, og går derfor aldrig på kompromis med kvalitet.

Vores nøgleord i forhold til virksomhedens strategi er altid at aflevere til det aftalte tidspunkt, til den aftalte økonomi og med en finish der altid er i top.

Vi bygger étplanshuse, der i processen rummer alt fra konstruktion, lysindfald, indretning, akustik, energiforbrug og økonomi, derved kombinerer vi smuk arkitektur med kvalitet – i tæt dialog med dig og dine ønsker. K2 Huset tilbyder to forskellige muligheder: K2 Living hvor du selv bestemmer antal kvadratmeter, indretning, placering af rummene og en af tre byggestile; Classic, Arkitec og Funkis. Drømmer du om et helt unikt tegnet hus som matcher dine tanker og ideer, så skal du vælge K2 Individual.

Hos K2 Huset har vi udviklet standardløsninger for alle vores detaljer, så vi kan opnå de mest økonomi- og energirigtige løsninger, hvilket giver god tryghed for dig som kunde. Hos K2 kender du altid den endelige pris på byggeriet, og du har selvfølgelig mulighed for at sætte dit individuelle præg på dit nye hus. Hos K2 Huset får man kun gode, velafprøvede løsninger.

I K2 Husets udstillingshuse kan vores kunder booke en tid på K2 Husets hjemmeside. og dermed selv gå på opdagelse helt uforstyrret og nyde de skønne omgivelser.

En bolig med plads til livet – efter dine ønsker 

Dennis Christensen
dc@k2huset.dk
23 65 03 01

K2 Huset

Navervej 10, 7430 Ikast

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
160 m2
Byggegrund
860 m2
Carport
22 m2
Depot
13 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
K2 Huset
Adresse
Navervej 10, 7430 Ikast
Udstilling
Helstrupbakken 33
Telefon
97 19 27 17
Email
info@k2huset.dk

Hjemmeside

www.k2huset.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Dennis Christensen
dc@k2huset.dk
23 65 03 01

Book et møde sammen med K2 Huset

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til info@k2huset.dk