En af Danmarks største boligudstillinger

Michael Jespersen
96 94 35 11

Stort og velindrettet Vida hus med plads til hele familien. 

ide-huse byder velkommen til vores nyeste Vida udstillingshus, med fokus på arkitektoniske detaljer og en skarp grundplan.

Boligen er opført med den eksklusive sten Atlas, fra Randers Tegls Unika serie. Stenen er blandt deres mest bæredygtige mursten, da de produceres udelukkende med vedvarende energi. Da hver mursten er unik, skaber det en dynamisk facade med masser af spil.  

Vinduer og døre i farven Granit 30, fra Rationel, garageporte i grå, fra Skjold porte, spiller sammen med det grå farvespil i den sandfarvede mursten og aludetaljerne på boligens facader.

Husets nuancer komplimenteres af det flotte, sorte tag af IBF vingetagsten. Udhænget afsluttes flot med underbeklædt hvidmalet rustikbrædder og tagrender i stål.

Med både en flot udformning og et godt design, opnåes der ideel belysning gennem hele huset.

Facaden over det overdækkede indgangsparti er beklædt med alu, hvorunder den sorte hoveddør leder gæster helt naturligt mod boligens åbne og rummelige entré. Herfra åbner huset sig op, med skrå loft, som er gennemgående i den ene halvdel af huset. Derudover er der fra entreen kig direkte igennem huset og ud i haven.

Fra entreen er der adgang til husets to store rumlige værelser, samt et badeværelse. 

Et drømmescenarie for familiens børn og unge voksne.

I forbindelse med entreen ligger et stort og rummeligt køkken/alrum med tilhørende viktualierum, og i forlængelse heraf stuen. 

Der er mulighed for at lukke af mellem de to rum, og skabe ro i stuen, mens stjernekokken udfolder sig i køkkenet. Fra både stue og køkken/alrum er der direkte adgang til både haven og terrassen – det perfekte samlingspunkt for hele familien. 

Terrassen er på 73 m2, samt 12 m², overdækket terrasse belagt med 40×40 cm flotte grå betonfliser. 

Den overdækkede terrasse har hvidmalet rustikloft og gavlen er beklædt med alu, som ved indgangspartiet.

Forældreafdelingen ligger i forbindelse med stuen og ud over soveværelset er der tilhørende walk-in og eget badeværelse. Derudover byder huset også på et stort rummeligt kontor, der med sin størrelse også kan bruges til hobbyrum eller ekstra værelse.

Entreen binder garage, bryggers og teknik/depot sammen med resten af boligen. 

Bryggerset ligger i forlængelse af entreen, og har adgang til garagen på 57 m2, med plads til 2 biler.

Derudover er der i forbindelse med bryggerset lavet et depot hvor husets teknik er samlet. 

Over hele huset er lofterne troldtekt akustiklofter, som giver en god rumklang og sikrer den optimale akustik gennem hele huset.

Alt inventar i hele huset er fra HTH. 

Hvem er ide-huse

ide-huse er et solidt funderet byggefirma, og har siden 1975 opført hundredvis af byggeprojekter inden for individuelle
arkitekttegnede villaer, sommerhuse, etagebyggerier og helt almindelige typehuse. Vi tager hånd om hele processen fra køb af grunden, planlægning, udstykning og helt til du står med det færdige hus. Du er derfor sikret optimal sparring og vejledning gennem hele jeres byggeproces.

Byggefirmaet er etableret af Ivan V. Mortensen, som i dag ejer firmaet sammen med Michael Jespersen. ide-huse består af mange engagerede og dygtige medarbejdere – arkitekter, bygningskonstruktører, projektudviklere og håndværkere. Derudover benytter vi os af de dygtigste samarbejdspartnere, som lever op til vores høje kvalitetskrav og serviceniveau. 

Valget af byggefirma handler om tillid. Hos ide-huse kan du regne med overholdelse af alle aftaler, og at den håndværksmæssige finish er i top. Vi sørger for, at det færdige byggeri svarer præcist til dine forventninger.

Michael Jespersen
mj@ide-huse.dk
96 94 35 11

ide-huse

Langvadbjergvej 5c, 7400 Herning

Lukket, grundet ny udstilling

Boligen

Beboelse
175 m2
Byggegrund
895 m2
Garage
57 m2
Overdækket
12+2 m2

Om byggefirmaet

Byggefirma
ide-huse
Adresse
Langvadbjergvej 5c, 7400 Herning
Udstilling
Helstrupbakken 45
Telefon
70 27 18 00
Email
post@ide-huse.dk

Hjemmeside

www.ide-huse.dk

Download

Plantegning
Salgsark
Katalog
Michael Jespersen
mj@ide-huse.dk
96 94 35 11

Book et møde sammen med ide-huse

Navn
email
telefonnummer
besked
Din besked bliver sendt til post@ide-huse.dk