En af Danmarks største boligudstillinger

Køkken alrum

Køkken alrum

I dag bliver køkkenet brugt til meget mere end madlavning. Det er samlingspunktet for hyggelige stunder, fester, begivenhedsrige middage, lektier mm. Der skal være plads til både hverdag og weekend, hvorfor indretningen spiller en stor rolle.

Placering

Placeringen har rigtig stor betydning for lysindfaldet i køkkenet. Ved at placere køkkenet mod syd/vest får du et dejligt lyst rum, hvor du kan udnytte det naturlige lys mange timer i løbet af dagen. Du bør også overveje din udsigt under madlavningen. Ønsker du udsigt ud til haven, hvor du kan følge med i børnenes leg? Eller har du et flot udsigtspunkt, som du ønsker at nyde?

Det personlige præg

Når du bygger nyt, har du uendelige muligheder for at sætte dit eget præg på indretningen. Tænk særligt over dit valg af materialer og inventar. Du kan gøre din indretning mere personlig ved f.eks. at vælge inventar i dine yndlingsfarver, gøre brug af mere rå materialer eller lege med små finurlige detaljer.

Opbevaring

I familiehuset er der brug for godt med opbevaring til hverdagens indkøb, køkkenmaskiner og konserves. Tænk derfor grundigt over skabspladsen i køkkenet. Du kan overveje et viktualierum i køkkenet. Det er særligt populært, da det kan skjules bag en almindelig skabslåge.

Bliv partner med Byg & Nyt ved næste udstilling

Bliv set i forbindelse med en af Danmarks største byggeudstillinger.

Vi bekymrer os for din sikkerhed i vores privatlivspollitik