En af Danmarks største boligudstillinger

Badeværelset

Badeværelset

Badeværelset er ikke bare et praktisk rum. Det er her hele dagen starter. Derfor bør du prioritere at indrette rummet hyggeligt, så du får en god start på dagen. Sørg for, at dit badeværelse afspejler ro og selvforkælelse, uden at der bliver gået på kompromis med det praktiske.

Det personlige præg

Badeværelset er et af de steder, hvor du let kan sætte dit personlige præg. Valget af fliser, armatur og inventar har stor betydning for rummets samlede look. Der findes mange forskellige slags materialer, som alle giver hvert deres udtryk. Hvis du vil gøre dit badeværelse mere personligt, så vælg materialer med smukke mønstre, strukturer eller farver. Husk også de små detaljer såsom armatur, håndtag osv.

Funktioner

Inden du bygger nyt, er det en god idé at overveje, om badeværelset skal have nogle ekstra funktioner. Det kunne f.eks. være et badekar, en ekstra bruser eller ekstra håndvask. Ønsker du nogle funktioner, som kan gøre din hverdag lettere eller mere luksuriøs?

Opbevaring

På trods af, at badeværelset som regel plejer at være et mindre rum, så er opbevaringen vigtig. Derfor er det vigtigt, at du tænker mange opbevaringsløsninger ind i det. Der skal både være plads til håndklæder, vasketøj, toiletsager mm.

Bliv partner med Byg & Nyt ved næste udstilling

Bliv set i forbindelse med en af Danmarks største byggeudstillinger.

Vi bekymrer os for din sikkerhed i vores privatlivspollitik