En af Danmarks største boligudstillinger

5 Boligtrends i 2020

Boligtrends kan sagtens ændre sig fra år til år, men der er også nogle trends, som består og dermed er gode at få med i dit nybyggede hus. Det kan bl.a. være et køkken/alrum og en adskilt børne- og forældreafdeling med udgang til eget badeværelse. Bliv klogere på 5 boligtrends i 2020 herunder.

Walk-in closet

En meget populær boligtrend er walk-in closet i forældresoveværelset, og det forstår vi godt. Det er faktisk så populært, at det er inkorporeret i op til flere plantegninger fra byggefirmaer. Et walk-in closet giver mulighed for at samle alt tøj på en nem og overskuelig måde, og det giver samtidig plads til andet opbevaring.

Forældrebadeværelse

Et forældrebadeværelse har været en trend længe og er nok kommet for at blive. Det nye ved denne boligtrend er, at det i dag også er et rum, der skal skabe velvære. Et rum, hvor mor eller far kan trække sig tilbage og slappe af. Det opnås bl.a. ved at installere både bruser og badekar og ved at skabe spalignende rammer.

Alkove

Spisestuen er hjertet og samlingspunktet i de fleste familiers hjem. Derfor er det også naturligt, at det bliver udnyttet mere, f.eks. med en indbygget alkove. Alkoven er smart, da den skaber et lille frirum til afslapning uden, at du går glip af resten af hyggen med din familie. Alkoven er også praktisk, da den kan skabe ekstra plads til opbevaring.

Nyt rum, nyt udtryk

Farver og tapet er begyndt at være et hit igen. Ikke nødvendigvis, hvor alle vægge i et rum er den samme farve, men hvor der er én eller 2 vægge, der er malet en anden farve end hvid. Farven kan være med til at skabe en ekstra varm følelse i rummene, og den giver samtidig hvert rum sit eget udtryk.

Biopejs

Intet siger hygge, som en brændeovn gør. Derfor har mange taget biopejse til sig og indbygget det i deres nye hjem. En boligtrend med biopejs er for eksempel at få biopejsen indbygget i en skillevæg mellem stuen og spisestuen, så den kan nydes i begge rum.

Bliv partner med Byg & Nyt ved næste udstilling

Bliv set i forbindelse med en af Danmarks største byggeudstillinger.

Vi bekymrer os for din sikkerhed i vores privatlivspollitik