MesterByg

Individuel Parcelhus med personlighed og stil

Velkommen til endnu et af MesterBygs udstillingshuse på Ørskovbakken. Igen i år har MesterByg opført et individuelt parcelhusbyggeri med personlighed og stil. Design, indretning og løsninger er endnu engang udført således at det tilgodeser den brede målgruppe.

Husets nydelige arkitektur og lækre indretning viser, hvordan du kan få en kompromisløs stil med nytænkte og bemærkelsesværdige løsninger. Ved brug af den nyeste teknologi, inden for bl.a. isolering, tæthed og ventilation, er husets konstruktioner udført som et energivenligt hus og opfylder således de skrappe krav til energiforbrug.

Villaen er opført i gråtonet blødstrøgen facadesten, brudt af matsort sternbeklædning og tagrender. De sortrammede vinduer tager sig godt ud med dobbeltcarportens varme brune lærketræs-beklædning.

I de store opholdsrum er der skabt et varmt og rustikt miljø med laminat trægulve og træbeton lofter; hvilket skaber et yderst dæmpet og behageligt indemiljø og en god akustik.

Fra den store åbne carport er der, foruden indgang til et isoleret redskabsrum, indgang til villaens hovedindgang. I entréen bydes du velkommen i en stor, lys og bred gang med højt til loftet. Til venstre er der et lyst og funktionelt bryggers med direkte udgang til haven. Efter bryggerset til venstre i entréen er der adgang til et værelse og til højre er der ligeledes adgang til to værelser og et badeværelse. Alle rum er rummelige og lyse med skrå lofter.

Køkkenet er indrettet som et stort og rummeligt centerrum med god atmosfære og gode arbejdsforhold, stor spiseplads, adgang til viktualierum og tæt på stuen og et overdækket terrasseområde.

Effekten af det store vinduesparti ud mod terrasse og have gør stuen lys og venlig, og nævneværdigt er den indbygget bio-pejs, der skaber gode rammer for fællesskab og hyggeligt samvær.

Det nordvendte soveværelse har, foruden egen udgang til haven, eget badeværelse og walk-in closet.

Om MesterByg

Håndværket i højsædet
MesterByg beskæftiger et fast team af faglærte håndværkere med stor erfaring i villabyggeri. Vi benytter faste underleverandører, som vi er vant til at arbejde sammen med og som repræsenterer MesterBygs kvalitetsniveau. MesterByg er med sine mere end 25 års erfaring i byggebranchen kendt for kvalitet, fleksibilitet og det gode samarbejde.

Vi gør det let for dig
Når du køber hus hos MesterByg, får du et hus, der lever op til dine ønsker om en bedre bolig for dig og din familie. I tæt dialog og samarbejde med dig, lægger vi rammerne for dit byggeri, og du vil erfare, at MesterByg repræsenterer byggerier med høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

”Vi bygger ikke kun typehuse – men huse til alle typer. ”

  • 172 m Beboelse
  • 57 m2 Dobbeltcarport
  • 918 m2 Byggegrund

MesterByg

Stigbjergvej 15, Blåhøj
7330 Brande
Tlf. 75 34 55 99
E-mail: erik@mesterbyg.dk
www.mesterbyg.com