Klimahuse

Energivenlige drømmehuse med dit personlige præg

Hos KLIMAhuse er vi specialister i at tegne og bygge CO2 neutrale og selvforsynende lavenergihuse. Vi er på forkant med de stigende krav til isolering, indeklima og energiforbrug, hvilket også er tilfældet med denne lækre villa. Huset er et særdeles velindrettet og funktionelt vinkelhus, med plads til hele familien. Det er arkitekttegnet og opført med nogle af de nyeste teknikker inden for varmeforsyning, hvilket resulterer i et meget lavt forbrug på el og varme. Huset er udført i lyse blødstrøgne teglsten, fladt tag udført med tagpap og med murekrone og afsluttet med sort zink-kant, sorte 3-lags træ/alu lavenergivinduer, skur i sort Ivarplank. Huset har et effektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding på både luft og vand, hvilket gør det til en rigtig god investering.

1. Huset er opført som energi- klasse A2020, hvilket medfører et meget lavt energiforbrug.

2. Huset er opført med solceller og mekanisk ventilation med varmegenvinding for optimalt indeklima.

3. Huset er opført med radonsikring og kvalitetsmaterialer fra yderst til inderst.

4. Huset betales først ved indflytning.

Lofterne i hele huset er udført med Troldtekt, der sikre en perfekt afstemt akustik i hele huset, uanset aktiviteter. Huset er udført med klinkegulv med komfortvarme i entre, bryggers og badeværelser. I værelser, køkken/alrum og stue er der lagt korkgulve, der er behagelige at gå på, og medvirker til en afstemt akustik. Køkkenalrummet er placeret centralt i huset, og med adgang til både øst- og sydvestvendte terrasser. Stuen er placeret i vinklen, og adskilt fra køkkenalrummet med fransk dobbeltdør. I stuen er placeret flere store glaspartier, der forbinder huset med haven udenfor. Huset er placeret, så der er både sydvest og østvendte terrasser, så der altid er mulighed for at finde en solrig plads i haven.

Generelt for husets rum er det behagelige lysindfald, som de mange vinduer/glaspartier lukker ind. Huset lever, ligesom vores øvrige huse, op til alle energi- og miljømæssige krav, der ifølge Erhvervs- og Boligstyrelsen forventes gældende fra 2020. Vi er dermed helt i front inden for lavenergihuse.

Om KLIMAhuse Vores fundament
Høj kvalitet, faglig stolthed, åbenhed, dialog og fødderne godt placeret i den jyske muld er vores fundament for at drive forretning.

Mere end 100 års erfaring
Rødderne fra KLIMAhuse stikker dybt i den midtjyske muld. For selvom KLIMAhuse er et forholdsvist nyt navn, er virksomheden bygget på et fundament af mange års erfaring. Tilsammen har vi mere end 100 års erfaring inden for byggeri, og en historie der går helt tilbage til 1973.

Sammen er vi stærkere
Vi har taget de gode værdier, de dygtige medarbejdere og de mange års knowhow og skabt et nyt koncept. KLIMAhuse har egne tømrere, murere, malere, entre­prenører og tegnestue, der sammen har opført hundredvis af boliger. Fordi vi er stærkere sammen. Så går du med drømme og tanker om at bygge et nyt hjem, står vi klar til at hjælpe dig. Med samme mennesker, service og pålidelighed, som har været vores kendetegn siden 1973.

Se mere på klimahuse.com

  • 165 m2 Beboelse
  • 78 m2 Carport og depot
  • 980 m2 Byggegrund

KLIMAhuse A/S
Lene Haus Vej 15
7430 Ikast
Tlf: 42 12 33 22
E-mail: info@klimahuse.com
www.klimahuse.com