K2 Huset

K2 huset præsenterer Arcitec living

Velkommen til K2 Huset´s udstillingshus, som dette år er et Arkitec fra vores nye Living serie. Arkitec-serien har ensidig taghældning, som giver en rigtig god rumfølelse, med højt til loftet. Du får straks en følelse af en bolig med meget lys, når du træder ind i entreen, med det store panoramaovenlys i taget. Huset der er på 188 m², er disponeret med 4 værelser, stort soveværelse med mange skabe, stort køkken/alrum med gennemgående lys og spændende alkove, viktualierum gemt bag skabsvæg, opholdsstue med store vinduespartier mod syd, 2 badeværelser og bryggers med direkte adgang fra carporten. Huset er placeret på en dejlig stor grund på 943 m². Der er en fantastisk udsigt fra køkken/alrummet ud over åbne marker, med det nye sygehus i baggrunden. Fra den store carport på 70 m² med både stort cykelskur og depotrum, går du tørskoet ind i entré eller bryggers. Den 15 m² store overdækkede terrasse kan nydes året rundt, da den er inddækket med glas. Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer og huset fremstår med bl.a. Lækkert inventar fra Svane, Siemens hvidevarer, 75 x 75 cm. klinker, laminatgulve med plankeudtryk og lydunderlag, Rockfon lofter, massive døre med plus karme, væghængte toiletter med indbygningscisterne mm.

K2 Living består af tre forskellige typer, Classic, Arkitec og Funkis, alle i tre størrelser, hvor begrænsningerne er få. Du kan frit indrette yderfløjene efter dine ønsker og behov. Så tegner og indretter vi huset, i samarbejde med dig, med udgangspunkt i vores standarddetaljer, hvad angår, bredde, højde, vinduer, døre og taghældning.

Om K2 Huset
Mere end 20 års succesfuld erfaring i branchen. Med opførelse af mere end 600 parcel og rækkehuse har vi skabt et netværk af stabile leverandører, gode samarbejdspartnere og ikke mindst tilfredse kunder. Hos K2Huset bygger vi gennemtænkte boliger – med plads til hele familien. Vi tager altid udgangspunkt i de individuelle løsninger den enkelte kunde har, både hvad angår ud tryg, indretning og økonomi. Alle vores huse er i bedste kvalitet. Dertil kommer arkitekt tegnede og tidløse løsninger og konstruktioner, udviklet i samarbejde med annerkendte arkitekter, der i processen rummer alt fra konstruktion, lysindfald, indretning, akustik, energiforbrug og økonomi. K2huset tilbyder 4 forskellige hustyper: Basic – Classic – Arkitec – Funkis.

K2 Kampagne
Her får du måske markeds billigste kvalitets hus hvis du kan holde dig inden for de faste rammer, men med et utal af tilvalgs muligheder.

K2 Individuelt
Her har du mulighed for helt selv at bestemme hvordan huset skal indrettes, hvor vinduer og døre skal placeres, hvor højt der skal være til loftet ja begrænsninger er meget få. Vi hjælper og vejleder dig igennem processen med at få indrettet og designet huset så det passer lige til jeres ønsker og behov. Har du selv den helt perfekte indretning eller skitse, arbejder vi ud fra den.

  • 188 mbeboelse
  • 70 m2 Carport inkl. cykelskur og redskabsrum
  • 943 m Byggegrund
  • 15,8 m Overdækning
K2 Huset

Navervej 10, 7430 Ikast
Tlf. 97 19 27 17 · Mobil: 23 65 03 01
E-mail: info@k2huset.dk
wwww.k2huset.dk