idé-huse

Minimailistisk familiebolig med minimal vedligeholdelse

ide-huse byder velkommen til vores nye udstillingshus som denne gang er en nyhed indenfor vores Miva serie, hvor der fokuseres på et minimalistisk udtryk med minimal vedligeholdelse.

Huset er opført som lavenergi A2020.

Med sine 174 velindrettede m² er der god plads til brug for familien som prioriterer plads. Huset er opført i en grå blødstrøgen mursten fra Egernsund og fremstår med et stramt udtryk i facaden, med stort lysindfald gennem de energi rigtige 3-lags Velfac vinduer.

De udvendige overdækkede arealer, indbyder til hyggelige aftener på terrassen. Ligeledes er der overdækket ved husets indgang, hvor der er integreret muret skærmvæg til renovation.

Tryk på fjernbetjeningen i bilen, og portene i det isolerede dobbelt garage går op. Parker bilen/cyklen i garagen og gå tørskoet ind i bryggerset. Garagegulvet er etableret med gulvvarme og behandlet med Epoxy. Fra bryggerset er der adgang til entreen og 2 børneværelser, hvorefter man kommer til køkken/alrummet.

Køkken/alrummet med ovenlys vinduer er husets hjerte hvor der er plads til hele familien. Her er der store vinduespartier, hvor der er udgang til sydvendt overdækket terrasse, og med direkte adgang til viktualierum. Fra stuen er der adgang til vestvendt overdækket terrasse, samt adgang til soveværelse med walk-in og til badeværelse med dobbelt bruser og afløbsrender.

Indvendigt fremstår boligen med hvide troltekt lofter, som giver en god akustisk dæmpning. I udvalgte rum er der monteret LED spot i loftet. Væggene er udført med filt. Gulve med store 60×60 cm klinker eller laminatgulve i lys Eg. Væghængte toiletter med skjult cisterne. Skabe, bad og køkkeninventar med Quooker fra Svane og hvidevarer fra Siemens.

Et spændende bolig med mange flotte detaljer.

Om ide-huse
ide-huse er et solidt funderet byggefirma, og vi har siden 1975 opført hundredvis af byggeprojekter inden for typehuse, individuelle arkitekttegnede villaer, sommerhuse og etagebyggerier. Vi tager hånd om hele processen fra jordopkøb over udstykning til færdigt byggeri.

Byggefirmaet ide-huse
Byggefirmaet er etableret af Ivan V. Mortensen, som i dag ejer firmaet sammen med Michael Jespersen.

ide-huse består af 50 medarbejdere – arkitekter, bygningskonstruktører, projektudviklere og håndværkere. Derudover benytter vi os af samarbejdspartnere, som lever op til vores høje kvalitetskrav og serviceniveau.

Valget af byggefirma handler om tillid. Hos ide-huse kan du regne med overholdelse af alle aftaler, og at den håndværksmæssige finish er i top. Vi sørger for, at det færdige byggeri svarer præcist til dine forventninger.

  • 174 m2 Beboelse
  • 57 m2 Integreret carport
  • 902 m2 Byggegrund

ide-huse
Langvadbjergvej 5c
7400 Herning
Tlf: 70 27 18 00
E-mail: post@ide-huse.dk
www.ide-huse.dk