Gamborg Byg

Velindrettet og rummelig familievilla med højt til loftet i hele huset

Gamborg Byg byder velkommen til vores nye udstillingshus, hvor der er lagt stor vægt på  indretning, akustik, lysindfald, detaljer samt minimal vedligeholdelse.

Det særdeles velindrettede hus er på 189 m2 og med overdækkede arealer fordelt på carport, redskabsrum, indgang og terrasse på i alt 90 m2.

Indretningsmæssigt er der lagt vægt på at skabe et centralt samlingspunkt for hele familien i det store køkken-alrum.

I den særskilte børneafdeling findes der badeværelse, 2 børneværelser samt et multirum der eventuelt kan ændres til yderligere 2 værelser.

Voksenafdeling bestående af stue, soveværelse samt badeværelse.

Fra carporten kan man tørskoet bevæge sig ind i det særdeles rummelige bryggers. Fra alrummet er der udgang til den overdækkede sydvendte terrasse.

Med den énsidede taghældning får man højt til loftet i hele huset, der kombineret med flere store og højtsiddende vinduer samt Velux ovenlys giver fantastiske rumfornemmelser og gode lys indfald. De hvide Troldtekt lofter i hele huset sikrer den bedst tænkelige akustik.

Huset er generelt opført i vedligeholdelsesfri materialer. Udvendige facader er opmuret i en mørk mursten fra Randers Tegl med matchende sorte Rationel træ/alu vinduer og døre.

Alle udvendige murkroner, stern, sålbænke og inddækninger er udført i for patineret zink.

Vi ser meget frem til at møde jer i vores nye udstillingshus til en videre snak om netop jeres boligdrømme. Hos Gamborg Byg gør vi jeres boligdrømme til virkelighed.

Om Gamborg Byg

Fra drøm til virkelighed

Vi gør jeres boligdrømme til virkelighed. At bygge eget hus er indfrielsen af en drøm. Og for de fleste familier den største enkeltinvestering i deres liv. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør. 100% troværdighed og høj kvalitet Gamborg Byg har næsten 30 års erfaring med opførelse af èn-
familiehuse.

Alle Gamborg huse tegnes af vores arkitekt i tæt samarbejde med kunden og opføres af egne støbefolk, murere og tømrere.

Det er netop den høje bygge-kvalitet og vores ordholdenhed, vi gennem årene er blevet kendte for.

Vi bygger vores virksomhed på gensidig tillid og respekt – noget I som kunde vil opleve, så snart I træder ind ad vores dør. Når I som kunde bygger med Gamborg Byg, kan I sove trygt om natten. Vi mener det, når vi siger, at vi er en 100% troværdig samarbejdspartner.

  • 189 m Beboelse
  • 75 m2 Carport/redskabsrum/overdækket indgang
  • 15 m Overdækket terrasse
  • 966 m Byggegrund
Gamborg Byg APS

Farvervej 3
8800 Viborg
Tlf: 86 62 85 40
Mail: info@gamborgbyg.dk
www.gamborgbyg.dk