eurodan-huse

GENNEMTÆNKT VINKELHUS MED CARPORT De perfekte rammer for din familie

Velkommen til dette funktionelle familiehus med integreret carport og overdækket terrasse. Udvendigt fremstår huset smukt med facade i  gråhvide “Titan” blødstrøgne mursten, murede gavle med gesims og sorte betontagsten.

Husets 166 m² rummer et indbydende køkken/alrum – der med flere gulv-til-loft vinduer og direkte udgang til terrassen – har masser af skønt lysindfald. Opholdsstuen er placeret i forbindelse med køkken/alrum og har udgang til den overdækkede terrasse. Fra carporten er der direkte adgang til entreen og videre til det praktiske bryggers og depot. Soveværelset har walk-in closet og eget lækkert badeværelse. Der er to rummelige børneværelser og et kontor – alle forsynet med gulv-til-loft vinduer.

Fra entreen er der adgang til endnu et badeværelse. I bryggers, entre, depot og i begge badeværelser er gulvene belagt med flotte lyse 30 x 60 cm klinker, mens gulvene i resten af huset er forsynet med behagelige lyddæmpende akustikgulve. Badeværelserne har væghængte toiletter med skjulte cisterner, hvidt inventar og helstøbte bordplader. Huset er rigt udstyret med tidssvarende hvidt inventar med god skabs- og skuffeplads og overalt er der anvendt eksklusive kvalitetsmaterialer og kælet for detaljerne. Huset er opført, så det overholder energikravene iht BR2015.

GØR NOGET VED HUSDRØMMEN

Kig forbi og  find inspiration. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus

Vi har fortiden til at bygge din fremtid
Næsten 40 års erfaring og 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Vælg eurodan TOTAL, så finansierer vi køb af byggegrund og drømmehus gennem hele byggeprocessen for 0 kr. Og du betaler først, når du får nøglen. Det er hus med det hele – uden renter og uden gebyrer.

Se mere på eurodan-huse.dk

 

  • 166 m2 Beboelse
  • 39 m2 Integreret carport
  • 936 m2 Byggegrund
eurodan-huse

Engdahlsvej 2C
7400 Herning
Tlf. 70 23 73 88
E-mail: salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk