Danhaus

SPÆNDENDE DESIGNHUS
SPÆNDENDE DESIGNHUS !!
Her er muligheden for at se en flot villa med nogle spændende og anderledes løsninger.
Et meget velindrettet hus på 180m2 i et moderne og eksklusivt look med tilhørende dobbelt Carport og isoleret redskabsrum i Cedertræ. Huset er opført i en sort/brun Teglsten fra Strøjer Tegl med en mørk fuge der giver en spændende kontrast mellem den lyse Cedertræsbeklædning og den mørke Facade på huset. Der er 3-lags superlavenergiruder fra Rationel i træ/alu.
Indretning
Fra Carporten kan man gå tørskoet i sin fordelings entre der ligger i forbindelse til et stort rummeligt bryggers med god opbevaringsplads. Soveværelse med walk in closet og tilhørende Badeværelse. Hjertet i huset er uden tvivl det store køkken/alrum og stue hvor der er valgt det nye Raw køkken fra Svane, Listelofter for en fantastisk akustik, Biopejs for at give kigget igennem til stuen. For at toppe rummet af er der monteret et ovenlysvindue på 150×150 samt loft højden er hævet til 260cm. I stuen er der etableret ekstra høje vinduespartier som giver et fantastisk lysindfald. Fra køkken/alrum har man desuden adgang til et Viktualierum. Børneafdelingen består af 3 Store værelser samt et ekstra stort badeværelse til denne afdeling.

En spændende Funkis Villa til den kvalitetsbevidste køber !

Om Danhaus
Med en historie der går tilbage til 1978 har Danhaus fremstillet tusindvis af præfabrikerede huse i træ og facader i eks. mursten til eksport såvel som til det danske marked. I de første år var det primære fokus på det tyske marked, og produktionen af elementerlå hos underleverandører.

Højteknologisk produktion
Siden 1998 har Danhaus haft egen produktion i Esbjerg, Hvorfra der i gennemsnit produceres to huse dagligt året rundt. Fra de første tegninger til de færdige elementer leveres på byggepladsen er vores huse under løbende kvalitetskontrol. Fabrikken råder i dag over 13.000 m2 og en højteknologisk robotstyret produktion, der sikrer en høj og ensartet kvalitet med mulighed for individuel tilpasning af de enkelte byggeelementer.

Et personlig valg
At vælge Danhaus er et personligt valg for dig og for din familie. Hos os er der en optimal balance mellem det helt fra bunden tegnede arkitektprojekt og fordelene ved industrielt fremstillede boliger. Vi producerer efter kundens ønsker og ved, at indretning detaljer og komfort danner rammen for det personlige hjem.

  • 180 m2 Beboelse
  • 52 m2 Carport inkl. redskabsrum
  • 877 m Byggegrund
Danhaus

Skagerrakvej 8
6715 Esbjerg N
Tlf: 76 14 70 70 · Mobil: 20 49 47 61
E-mail: info@danhaus.dk
www.danhaus.dk