Klimahuse
Klimahuse plantegning
Byggefakta

183 mbeboelse
71 m2 Carport og depot
18 m Overdækket terrasse
778 m Byggegrund

Klimahuse

Lene Haus Vej 15, 7430 Ikast
Tlf. 42 12 33 22
E-mail: info@klimahuse.dk
Instagram: @klimahuse

www.klimahuse.com

Læs kataloget

Fremtidens lavenergihuse

Grønt er det nye sort

Det har aldrig været så vigtigt som nu at tænke grønt og klimabevidst. Derfor er Klimahuse stolte over, længe at have været landets førende til at opføre selvforsynende lavenergihuse.

Alle Klimahuse er opført som lavenergihuse energiklasse A2020, der sammen med kravet om den høje isolering i klimaskærmen, gør disse boliger så tætte, at der kræves en betydeligt mindre energi til opvarmning af boligerne end en traditionel bolig.

Som standard er et Klimahuse udstyret med et varmepumpeanlæg med varmegenvinding, både til opvarmning og til produktion af varmt brugsvand. Derudover monteres der som standard på alle Klimahuse et 2kW solcelleanlæg, der over et år dækker størstedelen af udgiften til boligens drift. Et tip for bedre at kunne udnytte den strøm solcellerne producerer, er at man indstiller opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine eller andet til at køre midt på dagen, når solen skinner.

Alle Klimahuse er registreret som el-opvarmede huse, og der kan derfor søges om reduktion af elregningen ved forbrug over 4000 kW. Alt i alt kan det hurtigt betale sig at bo i et Klimahus – både for din pengepung og for miljøet.

Gårdhavehus med plads til familien

Huset er opført med Taurus mursten og med ensidig taghældning med tagpap. Carport og depot er beklædt med sort Ivarplank, for minimal vedligeholdelse. Der er gulvvarme i hele huset og i værelser, køkken/alrum og stue er der lagt vinylgulv, som er meget vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt; perfekt til den aktive børnefamilie med husdyr.

Boligen er indrettet med tre store værelser med indbyggede skabe i to af værelserne. De er forbundet af en gang med godt lysindfald, derudover er der to badeværelser, depot og bryggers med teknikskab. Gangen ender ud i et stort gennemlyst køkken/alrum, med god plads til samvær og til den store familie. I køkken/
alrummet er der monteret et 90×120 cm. ovenlysvindue med regn sensor over køkken-øen. Både  køkken/alrum og stue har store vindues­partier, som bidrager til et behageligt naturligt lys i boligen. I soveværelset er der god plads, samt eget badeværelse og skabsarrangement.

Fra køkken/alrum og stue er der udgang til en stor overdækket terrasse mod syd. Selve gårdhaven giver gode muligheder for hyggelige samvær på bålpladsen for hele familien. Carporten er dobbelt og kan give ly til to biler. På taget af carporten er der installeret solceller.

Opsummering

  • Kvalitetsløsninger “allinhusive” følger altid med et Klimahus; som blandt meget andet indeholder: A2020 energimærkning, Luft til vand eller luft til luft varmepumpeanlæg, 2kW solcelleanlæg, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varme-
    genvinding, frit valg mellem tagløsninger, HTH-køkken (1.000kr./m² bolig), væghængte toiletter, Troldtekt eller gips lofter, Velfac 200 lavenergi vinduer og meget mere.
  • Individuelle tests som jordbundsundersøgelse, udtørrings­rapport, tætheds- og funktionsafprøvning
  • Mulighed for finansiering af byggegrunden under hele byggeperioden
  • Betal først ved indflytning
Byggefakta

183 mbeboelse
71 m2 Carport og depot
18 m Overdækket terrasse
778 m Byggegrund

Klimahuse

Lene Haus Vej 15, 7430 Ikast
Tlf. 42 12 33 22
E-mail: info@klimahuse.dk
Instagram: @klimahuse

www.klimahuse.com

Se plantegning over huset

Fremtidens lavenergihuse

Grønt er det nye sort

Det har aldrig været så vigtigt som nu at tænke grønt og klimabevidst. Derfor er KLIMAhuse stolte over, længe at have været landets førende til at opføre selvforsynende lavenergihuse.

Alle KLIMAhuse er opført som lavenergihuse energiklasse A2020, der sammen med kravet om den høje isolering i klimaskærmen, gør disse boliger så tæt, at der kræves en betydeligt mindre energi til opvarmning af boligerne end en traditionel bolig.

Som standard er et KLIMAhus udstyret med et fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding til opvarmning af både varmt brugsvand og luft. Derudover monteres der som standard på alle KLIMAhuse et solcelleanlæg, der over et år dækker størstedelen af udgiften til boligens drift. Et tip – for bedst at udnytte den strøm solcellerne producerer, anbefaler vi, at man indstiller opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine eller andet til at køre midt på dagen, når solen skinner.

Et KLIMAhus er registreret som et el-opvarmet hus, og der kan derfor søges om reduktion af elregningen ved forbrug over 4000 kW. Alt i alt kan det hurtigt betale sig at bo i et KLIMAhus – både for din pengepung og for miljøet.

Vinkelhus med plads til familien

Huset er opført i lyse blødstrøgne teglsten og med ensidig taghældning med tagpap. Carport og depot er beklædt med sort Ivarplank. Der er gulvvarme i hele huset, som gør at gulvene altid føles lune at gå på. I værelser, køkken/alrum og stue er lagt vinylgulv som sildeben, der er meget vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt, til den livlige børnefamilie og husdyr.

Boligen er indrettet med tre store værelser med indbyggede skabe. De er forbundet af en gang med to ovenlysvinduer, derudover badeværelse og bryggers med teknikskab. Der er fra gangen mulighed for at lukke af til resten af boligen og dermed skabe en uforstyrret børne- eller teenageafdeling.

Gangen ender ud i et stort køkken/alrum, med god plads til samvær og den store familie. Der er ligeledes monteret ovenlysvindue i køkkenet. Både køkken/alrum og stue har store vinduespartier, som bidrager til et behageligt naturligt lys i boligen. I soveværelset er der god plads, samt eget badeværelse og walk-in.

Fra køkken/alrum og stue er udgang til en stor overdækket terrasse mod syd, med indbygget spots. Der er belægning omkring boligens syd og vest-side. Carporten er dobbelt og kan give ly til to biler. På taget af carporten er installeret solceller.

Det får du med et KLIMAhus

  • Kvalitetsløsninger for kr. 300.000, som blandt meget andet indeholder: A2020 energimærkning, solcelleanlæg, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding, frit valg mellem tagløsninger, HTH-køkken (1.000kr./m²bolig), væghængte toiletter, Troldtekt lofter, Velfac 200 lavenergi vinduer og meget mere.
  • Individuelle tests som jordbundsundersøgelse, udtørringsrapport, tætheds- og funktionsafprøvning
  • Mulighed for finansiering af byggegrunden under hele byggeperioden
  • Betal først ved indflytning