idé-huse

Minimailistisk familiebolig med minimal vedligeholdelse

ide-huse byder velkommen til vores nye udstillingshus som denne gang er en nyhed indenfor vores Miva serie, hvor der fokuseres på et minimalistisk udtryk med minimal vedligeholdelse.

Huset er naturligvis opført som lavenergi A2015.

Med sine 180 velindrettede m² er der god plads til brug for familien som prioriterer plads. Huset er opført i en brun mursten med spil og sort fuge og fremstår med et stramt udtryk i facaden, med stort lysindfald gennem de energi rigtige 3-lags Velfac vinduer.

Målene på det store udhæng er nøje udregnet og designet til at give mest mulig skygge i sommermånederne og modsat, at lukke så meget lys og varme ind om vinteren når solen står lavt.

Indvendigt fremstår boligen med hvide træbetonlofter, som giver en god akustisk dæmpning, store 75×75 cm klinker og laminatgulve i en varm farve, inventar fra Svane og hvidevarer fra Siemens.

Sæt bilen/cyklen i carporten og gå tørskoet ind i entréen, godt beskyttet af det store udhæng. Fra entréen er der adgang til bryggers, samt det store multirum som forbinder de 3 børneværelser.

Køkken/alrummet er husets hjerte med plads til hele familien, store vinduespartier med udgang til sydvendt overdækket terrasse, og med direkte adgang til viktualierum. Fra stuen er der adgang til soveværelse med walk-in og adgang til badeværelse med dobbelt bruser.

Om Ide-Huse
ide-huse er et solidt funderet byggefirma, og vi har siden 1975 opført hundredvis af byggeprojekter inden for typehuse, individuelle arkitekttegnede villaer, sommerhuse og etagebyggerier. Vi tager hånd om hele processen fra jordopkøb over udstykning til færdigt byggeri.

Byggefirmaet Ide-Huse

Byggefirmaet er etableret af Ivan V. Mortensen,
som i dag ejer firmaet sammen med Michael Jespersen. ide-huse består af 50 medarbejdere – arkitekter, bygningskonstruktører, projekt- udviklere og håndværkere. Derudover benytter vi os af samarbejdspartnere, som lever op til vores høje kvalitetskrav og serviceniveau.

Valget af byggefirma handler om tillid. Hos ide-huse kan du regne med overholdelse af alle aftaler, og at den håndværksmæssige finish er i top. Vi sørger for, at det færdige byggeri svarer præcist til dine forventninger.

  • 180 mbeboelse
  • 55 m2 Integreret carport
  • 1016 m2 Byggegrund

Langvadbjergvej 5c
7400 Herning
Tlf. 70 27 18 00
E-mail: post@ide-huse.dk
www.ide-huse.dk

[/vc_column]